Hitri kontakt

Gradnja montažnih hiš d.o.o.

Spodnji Ivanjci 30
SI-9245 Spodnji Ivanjci
031 615 777
info@gm-hise.com

Novice Oglejte si, kaj je novega v našem podjetju.

Prejeli smo zlato boniteto odličnosti

0 Komentarji
1964
31 dec 2019

Da hodimo po pravi poti, priča tudi pridobljen cerifikat, ki smo si ga prislužili skozi leta trdega dela in truda. Po finančnih analizah bonitetne hiše CompanyWall, ki izvaja finančne analize v Evropi, smo prejeli certifikat z zlato boniteto odličnosti in smo eno izmed podjetij, ki se uvrščajo v sam vrh bonitetne odličnosti. Uvrstili smo se v skupino podjetij, ki ima svetlo prihodnost in je sposobno poravnati svoje obveznosti. 

pasnica_boniteta_2

Zlata bonitetna odličnost potrjuje da je podjetje eno od najbolj zanesljivih slovenskih podjetij. Pomaga vam, da vas razlikujejo od konkurence, ter potrjuje dolgoročno finančno stabilnost, kvalitetno politiko poslovanja ter čvrste poslovne temelje.

Companywall Business plaketa zlate bonitetne odličnosti je najvišje in najredkešje priznanje s katerim podjetje dokazuje potencialnim poslovnim partnerjem, sodelavcem in konkurenci, da so odgovorno in kvalitetno vodeno podjetje.

Z zlato bonitetno oceno pa želimo ljudi še dodatno prepričati, da smo resnično prava rešitev pri življenskih odločitvah bivanja. Naš cilj je v popolnosti izpolnjevati in presegati želje naših strank in jim ponuditi resnično kvalitetno bivanje.

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 23 marec 2020 11:04
Sorodne Novice: Prejeli smo bonitetno oceno odličnosti
zlata boniteta odličnosti

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Posvetujte se z izkušenim strokovnjakom Pošlji povpraševanje

Gradnja montažnih hiš d.o.o.
Gradnja montažnih hiš d.o.o., Spodnji Ivanjci 30
SI-9245 Spodnji Ivanjci, Slovenija
031 615 777

maps