Hitri kontakt

Gradnja montažnih hiš d.o.o.

Spodnji Ivanjci 30
SI-9245 Spodnji Ivanjci
031 615 777
info@gm-hise.com

Novice Oglejte si, kaj je novega v našem podjetju.

Prejeli smo bonitetno oceno odličnosti

0 Komentarji
1585
06 sep 2017

Naše podjetje je iz strani bonitetne hiše CompanyWall Business prejelo certifikat bonitetne odličnosti, s katerim smo se kot poslovni subjekt uvrstili v skupino podjetij, ki ima svetlo prihodnost in je sposobno poravnati svoje obveznosti. 

S takšnim podjetjem lahko odlično poslovno sodelujete, saj si je pridobilo eno od najboljših ocen in bo najverjetneje tudi v prihodnosti strmelo k uspešnemu poslovanju. Je zanesljiv poslovni partner. (vir:http://www.companywall.si/bonitetna-ocena)

Z odlično bonitetno oceno pa želimo ljudi še dodatno prepričati, da smo resnično prava rešitev pri življenskih odločitvah bivanja. Zaupanje in verodostojnost sta žal danes vse redkejši lastnosti podjetij. Glede na preplet različnih dejavnikov, ki vplivajo na gospodarsko in poslovno okolje, je danes težko najti zaupanja vreden poslovni subjekt. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti, pa smo eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalimo s to oceno, kar damo jasno vedeti tudi vsem dosedanjim, kakor tudi vsem morebitnim bodočim poslovnim partnerjem, s katerimi sodelujemo oziroma še nameravamo sodelovati.

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 06 september 2017 07:39
Sorodne Novice: Prejeli smo zlato boniteto odličnosti
bonitetna ocena

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

Posvetujte se z izkušenim strokovnjakom Pošlji povpraševanje

Gradnja montažnih hiš d.o.o.
Gradnja montažnih hiš d.o.o., Spodnji Ivanjci 30
SI-9245 Spodnji Ivanjci, Slovenija
031 615 777

maps